måndag 12 augusti 2013

Mad GaL ny hemsida och FORUM till alla glada pillemojsare!!!!


Då har jag uppdaterat hemsidan!
Besök den gärna på

Jag har även startat ett forum som jag hoppas ni vill bli medlemmar i.
Det finns så många duktiga människor där ute som gillar att skapa saker.
Varför inte dela med sig av det man har gjort och är stolt över?
Vara glada tillsammans, berömma varandra, skapa kontakter!
Kom igen, bli medlem.
Visa vad du kan!
 
 
Jag har valt att lägga forumet privat, alltså man måste begära inträde för att bli medlem och för att kunna läsa och skriva, för att undvika spam och robotar. Tanken är att hålla forumet trevligt och familjärt. Självklart är alla välkomna, inte bara familj och vänner.
Låt oss lära av varandra och vara stolta över våra arbeten!
Bli medlem!
(Det är gratis såklart att bli medlem!)
 
VÄLKOMMEN!!!!!
 
P.S. Just nu är forumet tomt på inlägg (såklart eftersom det är nystartat), så jag hoppas ni vill hjälpa till att fylla det med bilder och text. Forumet lever enbart på medlemmar så jag hoppas ni tycker det kan vara till nytta och nöje. D.S.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar