lördag 31 augusti 2013

BAP- fortsättning

Sommarens glada dagar är över. Semestern är slut och brallorna verkar ha krympt.
Iofs har vi köpt en ny tvättmaskin så det är kanske den?

Skit samma, man ska leva livet fast med min åkomma (sackaros intolerant) har jag märkt att jag har mycket mindre ont i magen när man undviker kolhydrater. Jag har tidigare tackat nej till kakor, godis, saft och läsk, typiskt söta ting, men har märkt tack vare min BAP så mår jag så mycket bättre genom att undvika potatis, pasta, ris, frukt (vojne, vojne, vindruvor är min last, men jag vet att tex. banan går käpp rent åt h*lvete, så jag borde inte bli förvånad...), öl (!!!!) m.m. Typiska kolhydratiska matvaror.

Nu på semestern har jag struntat ganska mycket i detta men ju längre tiden går med att "missköta" mig, ju mer märker jag att jag får magknip fort. Pizza i onsdags, lite frukt på jobb och igår hade jag fredagsmys med chips och vindruvor.

Gå och lägga sig med magknip och förpesta luften för gubben. Vet inte riktigt vem som lider mest?
Jag har tom fortfarande en strejkande mage nu på morgonen....

Nej, upp till kamp med mitt ego igen.
Jag mår bättre om jag sköter mina intag!
Jag måste sluta leva på gränsen med vad min tummy tål.

Rutiner är också A och O. Där har vi ett annat problem. Elliot tränar andra tider nu och kvällsmåltiden har blivit heltokig. Tisdagar och torsdagar är vi inte hemma förrän 20:40 vilket inte är så lyckat att sleva in middagen på. Käka tidigare då, är enkelt att säga men Filippa och Stefan är på fotbollen mellan 17:00-18:30, tisdagar och torsdagar.... Vi träffas inte i dörren ens. Varken när jag kommer hem från jobb, då är de redan iväg, eller när de kommer hem från träningen, då är jag och Elle iväg. Vi måste försöka hitta något sätt att lösa detta.

En god nyhet är att jag har anmält mig och betalt till:
 
Nu finns ingen återvändo, jag ska börja träna!
Tänker vara där under tiden Elliot tränar så jag kan inte skylla på att jag inte har tid....
 
God helg alla!

1 kommentar: