lördag 21 juli 2012

I'm lost!

Ingen gubbe, inga ungar.
Tystnaden är total förutom koltrasten som sjunger på vår tv-antenn. (Och datorns hårddisk som väsnas men det är 2000-tals ljud som man inte hör längre.)
Är det lönt att laga mat eller ska jag skita i det? Jag tar ett glas vin istället och proppar mig mätt med vindruvor istället.

JAG ÄR LOST!

Får lägga upp en film på vårt nya monster istället.
Pepita, vår shiro, har alltid varit blyg, ätit ganska dåligt men inte varit dålig eller sjuk. Bara inte "nöjd". En äldre, mindre nöjd dam som står i affären och gnäller på oväsentliga ting.
En sur koi helt enkelt.
Nu är det ett annat blås i pipan. (Eller är det visslan? Brukar bli mobbad för jag säger: Nu sätter vi pricken på det här.) (punkt)
Nja, kanske inte riktigt. Hon har blivit polis istället. Kanske ska döpa om henne till Jens. :D ;-)
Hon tar nu mer till handbegripelser. (Fen/kropp begripelser, på fisk språk?)
Vid matning har hon sådant bry om vad alla andra gör och äter.
Det är knappt hon hinner äta själv. Hon måste putta bort alla bordust (?)
De spelar ingen roll vilken storlek eller vilket kön, hon laddar friskt och bankar in, oftast underifrån, för att få bort alla.
Vi har sjunkfoder som vi trivs väldigt bra med, fisken får jobba upp och ner till botten, vilket är naturligt för dem och vi tror det kan vara bra för tillväxten. Sen har vi flytpellets till gullmatning som oftast uppskattas vid besök. :) Sjunkfodret är också bra med tanke på kråkorna som nu mera kan känna sig fet-blåsta på käk. :D : D : D
HAHA!!!

En liten film på Polis Pepita. Lite brydd om jag har mer foder på gång också. Jag stör hennes bevakning. Hon måste bevaka mig också. Pinsam (men söt) fisk. <3 Nästan som Frodo som kan kissa på samma ställe tre gånger och bli lika upphetsad att "någon" hund har kissat där. (Och glömt att han gjort det själv ett par gånger....)Och här kan ni se bortskuffningarna...


Så här beter hon sig när maten kommer:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar