måndag 9 juli 2012

80-tals fest

Den välkända cykelfesten i A-torp är nu avklarad för i år och även dagen efter. :D
Vädret hade vi lite otur med, däremot sken solen extremt mycket dagen efter. Den dag vi hade lust med regn.... Men som man säger, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, och våra outfiter tålde lite regn. För det var 80-tals tema i år och vi hängde såklart med på temat.
Stefan var väldigt förundrad över tightsen från Lindex, hur tunna och luftiga de var och ändå så hållbara när de nådde asfalt. För en liten episod i Nissebo blev det. Såklart var det mitt fel som cyklade en bit framför honom. Han frågade om vi skulle vänster, höger eller rakt fram och när jag inte hann svara utan fortsatte rakt fram (jag var fortfarande en bit framför honom) så vurpade han. Iof inget oväntat. Jag med andra gäster som vi träffat på förrätten hade lite schåå på kustvägen där trafiken är lite värre än i Nissebo. Så jag är ganska "glad" det hände i otrolig låg hastighet i Nissebo. Varför hände då detta?
Eftersom jag också drack välkomstdrinken på folkan (hallonsaft?), jag drack även hotshot på förrätten, så tror jag det var absolutsnapsarna Stefan tog. Dessa stod jag över men Stefan däremot tror det var perukens fel..... "Det blev så varmt därunder..."
Varmrätten intogs alltså på Nissebo. Ett par jägermeister till mig medan Stefan drack vatten under hela besöket. Sen i hyfsat nyktert tillstånd cyklade vi hem då vi skulle bjuda på efterrätten. Såklart höll vi oss till temat: Konserverade päron i ugnen med After Eight och glass och grädde. Kaffe med likör eller whisky fanns även att tillgå. Några extra påhälsningar kom vid halv nio och vi var nog ca 15-16 pers som cyklade ner mot folkan starx efter nio. Annars skulle vi få skäll. :D
Därnere bjöds det sedan på 80-tals musik och det blev en salig blandning på musikstilar.
Precis som det var på 80-talet!

Superstort tack för en väl ordnad cykelfest som alltid och ett stort tack till alla inbjudna, super god mat och trevligt och generöst bemötande hos alla!

Hoppas vi ses nästa år igen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar