onsdag 20 juni 2012

Hopplöst fall?

Igår cyklade jag hela vägen till jobb.
Det gick alldeles utmärkt förutom lite motvind in till stan och lite felcykling. :D
Denna gången kom jag inte till DSV (som för övrigt har växt till en oändligt stort område, så där skulle jag kunna cykla vilse bara där.) utan denna gången hade jag is i magen och cyklade längre in mot stan innan jag vek av mot höger.
Någonstans i mitt huvud var det vid Haldex jag skulle svänga, så jag cyklade glatt ditt och efter Haldex insåg jag att man inte kunde svänga höger.
Plötsligt såg jag MacDonalds. Suck!
Cyklat för långt såklart.
Lite kritisk är jag att det inte finns en enda skylt någonstans var cykel lederna går. Framförallt där man måste lämna cykelvägen för att nå en ny en bra bit fram. Frågan är om det hade hjälpt? ;-)
En omväg blev det och när jag väl kom till tågstationen fick jag för mig att det gick en cykelväg bakom Netto/Ica/Lidl men det gjorde det inte. Ett till frivarv. :)

Hem gick bättre. Medvind i ryggen och siktet mot Asmundtorp korsade jag både Österleden och motorvägen på rätt sätt, ovanifrån. Haldex vinkade jag till på rätt sida och vallmon och prästkragar vek sig i vindfånget jag orsakade. (Överdrev där lite....) När jag kom hem glad och något trött frågar Elliot om inte jag kan cykla ner till affären och köpa glass till honom.
Det glada humöret försvann något men efter en stunds mummel och morr gick jag ut och klippte gräset i hela trädgården och lugnet och lyckan kom tillbaka igen.
Ungen åkte på att vika tvätt och efter fick han en glass. Det fanns redan i frysen......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar