fredag 29 juni 2012

Förkylning

Nu börjar jag repa mig efter min fruktansvärda mansförkylningen. Det gick fort och den slog hårt med halsont i söndags. Det blev fort värre och natten mellan måndag och tisdags fick jag sitta sovandes i soffan för att få någon sömn pga hosta och snor. Papperskorgen på jobb blir snabbt full av snorpapper men idag hade jag fritt blås i ena näsborren när jag vaknade så det känns bättre igen. Igår orkade jag dammsuga här hemma och tvätta en del. Blev lite sur när Elliot sa: - Mamma, du ska vara glad, jag och pappa har fixat en maskin tvätt. :s Förmodar kalsongerna höll på att ta slut? En avhylning av både mig och Stiff fick min gode frispråkiga son och jag tror han förstod att påståendet inte var det mest uppskattade. Har han lärt sig något? Tveksamt. :D Grabbens mun pladdrar fortare än elektroner som dras mot varann. Stiff däremot frågade om jag hade hade halstabletter nu imorse. Han börjar få ont i halsen. Herre du milde, en man som nu har blivit smittad med en mansförkylning. Hujeda mig. Hur ska detta sluta? Blir nog trädgårdsarbete för mig hela helgen...... med en bunke snorpapper i fickan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar