söndag 25 mars 2012

Våren är här!

Vilket väder!
Tvätten hänger ute och jag har skit under naglarna.
Jord under naglarn är den bästa skit som finns, tom för mig som har kletnojja. Skillnaden tror jag är att jord inte är fettigt och går ganska enkelt att tvätta bort. Medan fett får man nästan smörja in sig med diskmedel för att få bukt på eländet. Sen tror jag doften har något med min störning att göra också, men dit ska jag inte dra hän idag. :D

Filippa hänger i byn och Elliot sopar ICA:s parkering med scouterna, så jag är ensam hemma.
Stefan kommer hem om några timmar och jag passar på att njuta av tystnaden och fågelkvitter.

Frodo vill vara inne så Kondo har seperationsångest om han ska vara med Frodo eller mig, så han får alternera. Blir lite spring i dörren men jag tror han trivs bäst att ligga inne med kroppen och nosen utanför via kattluckan. Då vet han var vi båda är.

Fiskarna blir mer och mer aktiva och vår polytunnel hjälper värmen att stiga i vattnet. Nu börjar man längta tills man kan ta av vinterskruden. Men det får bli lite värmare först.... Tigger gör de som alltid.
Och vem kan motstå bara liiiiite?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar