torsdag 5 januari 2012

Nytt år nya utmaningar!

2012 har startat och vi har efter en hel del funderingar nu kommit fram till att vi startar en klubb. Vi ska bli föreningsmänninskor!
Nu skrattar nog en del nära för jag har vid ett tillfälle sagt att jag kommer aldrig att fara land och rike runt för aktiviteter medan jag faktiskt sedan ett år tillbaka blev en av FF-representant för F99-00 i AIF. Jag älskar att se tjejerna spela boll och ha roligt och framför se hur de bli bättre och bättre.
Jag hänger med på nästan alla Elliots karateträningar och tävlingar och känner faktiskt (än sålänge?) inget motstånd att få köra in till stan 3 gånger i veckan utan följer intresserad hans utveckling.
Vi har också startat fackklubb på jobb som inte är så betungande iofs och koihobbyn har vi faktiskt varit involverade i "rätt så mycket" i några år redan, så vi är nog hyfsat aktiva redan i föreningslivet. :D

Som ni vet brinner vi för koi. Brinner kanske inte räcker som ord utan ett bättre ord är nog GALNA i koi. Stiffe startade 2006 ett forum där fler galningar kan träffas och till dagens datum finns det 1157 medlemmar. Forumet är ett gratismedlemskap och mycket trevligt har hänt under forumets namn i många år. Men nu vill vi göra mer och gärna ha fler involverade. Så nu har vi tillsammans med Per, Pelle, Anne och Jan, planer på att starta en ideell förening med styrelse, stadgar och hela paketet.

Ett spännande år går till mötes och än sålänge har vi ett 40-tal intresserade personer i olika medlemsnivåer och vi hoppas att det blir fler!

En tiding ska såklart finnas till framtida medlemmar, än så länge bara elektroniskt, med ambitionerna är i tryckt form. :)

Nr 1 är tillgänglig för alla och se och är ni nyfikna, välkommen att titta. :)Mvh Mona

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar