torsdag 3 november 2011

RIP Jaws.

Älskad, saknad. Kanske det bästa för henne men varför gör det så ont?

6 kommentarer:

 1. Nej! Vad tråkigt:( Hon var fin!

  SvaraRadera
 2. Jag beklagar förlusten, men kanske det bästa för henne.
  Kramis bloggsyrran.

  SvaraRadera
 3. Ja det gör jag. Jag har följt bloggen ett tag och har blivit sjukt inspirerad. Var på gång med ett dammbygge, men blev övertalad av min älskade fru att börja i mindre skala... så jag har två koi inne:)
  Min första tanke när jag läste om Jaws var faktiskt att jag ville bjuda på en realistisk jawstatuering, men det kanske är lite väl långt att åka? :)

  SvaraRadera
 4. Wow vilket erbjudande och vilken ära, både för mig och för Jaws! Kolsva ligger vid Köping/Västerås? Står erbjudandet kvar till våren/sommaren 2012 hoppar jag gärna på! Vi har koivänner i nästan hela Sverige och vi kan kombinera planerad roadtripp med ett tatueringsbreak. :D (Vi ska till England i december för koisemenarium, annars hade jag kommit som ett skott redan nu....)
  Självklart vill jag betala för mig och risken är att det finns fler som vill.... (Gubben min)
  Men skit i han i nu. (Förlåt Stiff men det är min blogg <3)
  Hur går vi vidare härifrån? Du är konstnären så jag ger dig fria händer och är helöppen för förslag om storlek och plats, så hon får en rättvis presentation. :)
  Ska vi ha kontakten mailmässigt eller kan jag öppna en ny flik här på bloggen så fler kan följa Jaws minnesbild?

  SvaraRadera
 5. Sweet! Vi kan köra konversationen via mail,jag är mycket mer aktiv där! men det är helt ok om du lägger upp bilder här:)

  Jag finns på tattoo@svartebaron.se

  SvaraRadera