måndag 1 augusti 2011

Sommaren är kort.

Det mesta regnar bort.
Detta måste vara den sämsta sommarsemestern jag varit med om vädermässigt. Var kommer allt detta regn ifrån? Stefan börjar jobba idag men jag har en vecka till att fördriva tiden. För det känns nästan att det är det man gör, fördriver tiden och väntar på att det ska bli sommar. Fast jag ska inte klaga. Jag har alltid stora och många planer varje morgon och oftast gör jag många av dem. Hade det varit JÄTTEvarmt hade jag nog inte fått hälften gjort.
Förresten Ann och Jens börjar jobba idag!
Det är nog NU som sommaren kommer! Vi brukar skoja om att det dåliga vädret följer efter dem, var de än är, så nu måste värmen komma. Det är dags att börja svettas på jobb för dem. :D

Pelle Potta är på Camp in Camp i Brotorpet och jag saknar lillskiten.
Vi vinkade av honom i lördags morse när han åkte iväg med bussen med scouter från Landskrona, Billeberga och Dösjebro. En härlig kram fick man , fast han hoppade över Stiff, så vi märker att han börjar bli större och större... Det börjar bli pinsamt med föräldrar, fast sluta krama mamma tillåter jag aldrig. :) Imorgon ska jag köra och hämta honom, eftersom de större scouterna ska åka till det stora Jamboree i Rinkaby. JAG hämta honom själv, hur det nu ska gå....
Jag ska alltså frilansa ute på landsvägarna i nordöstra Skåne. Filippa har lovat att följa med mig som stöd. Fast jag vet inte om det är någon hjälp. Hon är en liten minikopia av mig. Gulltjejen. <3
Jag har även lovat mormor att ringa när jag väl är framme så hon slipper oroa sig. Förstår inte varför mina nära och kära är oroliga. :D
På vägbeskrivningen står det "Kommer ni till Blekinge har ni kört för långt!"
Tjena moss. Jag vet var jag hamnar. Vem vet om jag tar en sväng inom Småland också. Det är väl där i närheten? De har väl förhoppningsvis bensinmackar där också. Jag tar busbilen som är bensinsnål så jag kan köra fel några gånger.
Som sagt, jag har en vecka på mig. Börjar inte jobba förrän måndag v.32 och Elliot vet vilket lokalsinne jag har. Jag tror inte de lämnar honom ensam på en stubbe i skogen för hans mamma är värdelös på att hitta. (Fast de undrar säkert var han har fått sitt scoutintresse ifrån.)

Nej, dagens planer har formats i min skalle nu.
Rensa stuprännor står på agendan idag.
Det här konstiga vädret med skyfall och sol har gjort att vi har saker växandes i stuprännorna.

Kanske fundera på att så tomater där uppe?
Nej, det får nog bli rensning. De är ju där av en anledning och jag tror inte de fungerar optimalt just nu. :)

Tjingeling!

/MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar