tisdag 9 augusti 2011

Allvaret har börjat.

Första dan på jobbet avklarad och det var helt ok. Ganska skönt att vara tillbaka till rutiner och hjärngympa igen. Synd bara rumpan inte blir mindre på jobb för man sitter så mycket mer där, än vad man gör hemma. Fast i gengäld käkar man inte så mycket när man jobbar heller. ;-)

I lördags var vi hos blogg syrran och hälsade på. Vilka kattungar! 2 har flyttat hemmifrån men 7 är kvar om någon är intresserad..... Vi smälte såklart för en liten röd cooling och Åsa var värsta försäljaren och tyckte vi skulle ta med den hem men vi har tillräckligt med djur hemma. Love hade definitivt inte tyckt hade varit en god idé, så vi stod ståndaktigt emot. Men bara titta dem........ <3 <3 <3Annars rullar livet på. Ungarna växer och lagar lunch själva (stolt mamma) och här snackar vi avancerad mat som snabbmakaroner och Mamma Scans köttbullar, stekt potais med falukorv, inte bara Billys Panpizza längre. De växer fort!
Holland koishow närmar sig med stormsteg och det ska bli så roligt att träffa alla nya och gamla vänner. En jäkla massa aktiviteter är planerade av Toen och jag ser verkligen fram emot detta. Det blir nog höjdpunkten för sommaren 2011. Detta året flyger vi ner, bilfärden på ca 9 h är inget roligt fram och tillbaka, så transit tiden har vi kapat med ett antal timmar. Vi kan tom ta en drink på flyget för vi blir upphämtade på flygplatsen. :D
Dags att göra sig färdig för jobb. Ha en bra dag! /MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar