söndag 17 juli 2011

Snabbvisit

Det blev en snabbvisit av sommaren igår.
Det var knappt så jag trodde det. Nog för att jag såg att solen kom fram men det var först när jag skjutsade Lippan till bästisen Elsa, då jag insåg tjocka joggingbyxor och kofta inte var rätt klädsel.
Grannarna två hus ner frågade om Elle skulle följa med till Härslövsbadet vilket jag funderade en liten stund över och frågade om det var ok om jag också hakade på?
Så från frusen höstoutfit till bikini var steget inte långt.

Jättehärligt!!!!

Det är precis så det ska vara när man badar, så som det är på Härslövsbadet.
En filt på gräset, gott kaffe, bra överblick över bassängerna, varken för mycket eller för lite klor, kiosk att handla glass i, lagom varmt vatten. Och framförallt klientalet är mest barnfamiljer som visar respekt mot varandra. Ett toppen familjebad som jag VARMT rekommenderar.
Ska försöka dra med badkrukan Stiffe-man som normalt sätt totalvägrar bad.

Fast defenitivt inte idag.
Joggingbrallorna och koftan är på igen. Det blåser och regnet hänger i luften. Suck.
Inomhusarbete idag igen. Fast det gör inget, de nya gardinerna är pågång (stolsdynorna är färdigklädda + en blåsa i handen) och Mats och Evas sockerskål och mjölksnipa är under konstruktion.
Sen har jag småstartat med silkesnäsdukar....
Jag ska nog få tiden att gå. Synd bara att gräsklipparen klabbar, det börjar bli en djungel därute.
Synd att behöva erkänna att jag behöver en man som fixar den.... :D
Och Stiffe kommer hem idag, vågar man sätta honom i arbete direkt? ;-)

/MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar