söndag 26 juni 2011

Uppdatering på de små bebisarna.

De växer så det knakar i Koi Camp Munkebäck.
Våra Isa showa som kom från England, har tyvärr blivit två istället för tre. Vi är inte så jätteförvånade eftersom de var väldigt smala när de kom hem och de är mindre än många av de andra som är tosai. (Isa är ett år äldre, alltså tvååringar: nisai.)
Nu blir det till att prova på om det finns möjlighet att få de två att växa fastän de har tappat  sitt första viktiga växtår. Jag personligen tror inte det behöver vara kört växtmässigt, jag tror bara det tar lite längre tid men det får framtiden utvisa. Sen kan man aldrig heller veta om de hade fått en kanonstart i livet, hade de blivit större när de väl är 5-7 år? Det är alltid svårt att anta saker, man måste prova själv. Det var därför vi igentligen ville ha tre stycken, för att jämföra. Kanske mest vad som händer med färgutvecklig på Isa-linjen. Nu får vi hoppas att de två kan följas åt istället, både färg, skinn, mönster och storlek.
Och vi har inte bråttom....
Även om vi inte har en perfekt samling idag så vill vi gärna ha ett gäng snygga fiskar om 10 år som vi har fått upp storleken på själva och som inte är "för tidigt gamla".
Saker har hänt med Isorna sen de kom hem. Kanske inte så mycket på längden men i alla fall på bredden.

De andra nya bebisarna ligger på "Våra Koi".

Mvh MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar