torsdag 30 juni 2011

Shopping gör en alltid glad!

För att lugna goda blogger-syrra kan jag meddela att jag är gladare igen.
Jag och mamma körde och shoppade idag och det finns inget bättre för humöret än att shoppa skor!!!!
Ett par högklackade nougatbruna bidde det. Plus en beige kofta. Det enda som hade gjort dagen ännu bättre är om jag shoppat en ball väska också men det stod jag emot idag. Det sparar vi till en annan gång. Fast den mönstrade mellanstora som jag stod och checkade, kanske tål att funderas på ett tag till.
Sur är jag fortfarande, men som jag skrev, verkligheten är hård.
Men man överlever. Och som syrran sa, -Sur som en Gunnarsson? Hehe.
Tur det finns fler som jag. Det går över. Om ett tag.  :D
Som jag skrivit innan, gräset är kanske inte grönare på andra sidan?
Och just nu funkar inte gräsklipparen så gräset här hemma blir säkert grönare än på min dröm-gård med minigrisar. :D

Trevlig kväll! /MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar