lördag 16 april 2011

Hur tänkte man här?

Godmorgon!

Om jag ska dra lite historia har det här med tomma toa rullar alltid förbryllat mig.
Min Stiffe har lärt mig att locket på toastolen ALLTID ska läggas ner (här snackar vi inte om den manliga ringen uppfälld utan LOCKET) och jag har snällt fogat mig. Jag har anammat hans vision och tillsammans har vi lärt våra barn likaså med gott resultat.

Då är det lustiga att locket ska vara på men tomma toarullar kan ligga överallt i badrummet.

Jag har provat att se hur många vi kan samla utan att jag slänger dem, jag har till och med börjat bygga torn en gång, men har nu gett upp och kastar tomma toarullar i papperskorgen som står sidan om toastolen efterhand.

Men i morse fick jag en ny upplevelse.
Hur tänkte man här?


Man kan inte göra annat än le, eller hur?

Mvh MM

3 kommentarer:

  1. Det här med Tomma Toa Rullar lider nog alla hem av, även här. Lena =O)

    SvaraRadera
  2. Den där bilden skulle kunna vara tagen hemma hos oss också.. Haha.

    SvaraRadera
  3. Inte hos oss, vi sätter toarullen tillsammans med alla tomma på elementet.

    SvaraRadera