tisdag 5 april 2011

Är gräset grönare på andra sidan?

Mmmm,det är frågan.
Nu börjar det bli vår och jag har börjat leta efter hus igen.
En lite Hemnet-Junkie är jag nog året om men på våren blommar det ut lite extra.
Jag har nu också insett att jag har ett återkommande "problem" eftersom Stiffe numer säger: "-Ring och boka tid då, så får vi titta på det."
Vi känner nog varandra ganska bra nu....
Jag avskyr att prata i telefon. Det är inget personligt mot någon eller så, jag tycker oftast att det är trevligt att prata med folk, men kan jag slippa ringa och beställa pizza tex, är jag lycklig.
Eller ringa doktorn, tänk om de frågar något jag borde veta? Finns det något mer pinsamt att inte lyckas komma ihåg födelsedatan på sina barn? Och då menar jag inte de fyra sista siffrorna.... :@ Jag blir oftast orolig för vad för frågor som kan komma. Så nervös så jag klabbar till det.... Ja, jag vet, jag är kanske inte som alla andra.
Och ja, mes kan jag titulera mig också.
Men är man sjukligt nyfiken (även detta ett släktdrag, fast jag kollar inte andras badrumsskåp, eller luktar i klorburkar.... hihi)så tar jag mod till mig och ringer. Jag är uppe i två hus nu som jag har ringt till, båda med telefonsvarare (GUD HJÄLPE MIG, TÄNK OM DE RINGER TILLBAKA NÄR JAG INTE ÄR BEREDD!)och jag har pratat med två olika mäklare. (STOLT!!!)
Så ett titt imorgon och en titt ev. nästa vecka.
Måste nu vända köttbullsbiffarna. Det blir något mittemellan. Försöker forma köttbullar med skeden utan att röra vid massan och det ser ganska ok ut. :D

Ha en bra kväll!

P.S. Kolla gärna Nordic koishow sidan, Feffe är flitig och har lagt in 2009 års vinnarna. D.S.

Kramar från MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar