lördag 26 februari 2011

Busiga Bilen

Då har vi hämtat Fiffi Carola Gunnarsson, även kallad Busiga Bilen.
Busiga Bilen härstammar från Busiga Bebben, ni vet barnboken.
Mina ungar är uppväxt med Busiga Bebben och det känns lite busigt och barnsligt att köra Fiffi Carola Gunnarsson. En härlig upprymd känsla. Den låter mycket, nästan som en diesel merca när man drar på och kvick är den lille fan. Sen färgen gör en knappast anonym och när vi såg att den bara hade en vindrutetorkare fram, skrattade vi så vi kiknade. T.o.m bensinlocket var så klart på fel sida när jag skulle premiär tanka, så där fick jag prova på både back och svängradie. Och det var lätt eftersom den är nästan lika lång som den är bred.....
Namnet då? Jag gissar ni har förstått att det är registeringsplåten. :)
Jag har en sjuklig benägenhet att "se samband" på mitt lilla egocentriska sätt.
En del tränar sig att se i bilder medan jag tänker på både synonymer, som inte är ett dugg synonymer och bilder.  Det är väl en självklarhet att "G" är samma som "7". Eller hur? Eller att Anns bil är från Afrika? RWD XXX. (Rwanda) Stefan har STT XXX (Jag ser Stefan sitta tillbaka lutad i en trädgårdsstol med en grön TT i handen.)  och mor och fars fd. bil hade TTC. (Token Thomas Christensen. Fel bil hos fel familj!)
Varför då Fiffi Carola? Gunnarsson är mitt flicknamn och Stiffe brukar säga att mina udda böjelser kommer från Gunnarsson släktet. Det är ok, bättre vara unik än en i mängden. Fiffi känns också lite barnsligt och gulligt medan Carola är divan i bilen. :) För visst vill man vara snygg också? ;-) Och kurvor har den också.
Snart är det melodifestivalen, Stiffe står vid spisen och glor möget på mig, så jag antar jag får hjälpa till lite.
God kväll på er!

P.S. Mamma, ljuset funkade visst det i varvräknaren. Jag skulle bara sätta på ljuset! Hihi, Gunnarsson igen....D.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar