söndag 2 januari 2011

Happy New Year!!!!

Nytt år, nya tag, nya utmaningar och samma gamla rutiner igen... :)
Det är skönt med ledighet och alla familjehelger och kalas, men det är rätt skönt när livet rullar på samma gamla räls igen. Jag är en vanemänniska som trivs bäst när allt går sin gilla gång, men tröttnar också fort när det inte händer något.... (Psyko) Det är nog inte lätt att leva med en Gunnarsson. (Eller fd. G:son) Det ska helst hända något hela tiden, men inte för mycket. Om det händer för mycket, då håller man på att gå under för guuuud vad jobbigt allting blev. (Skratt!!! Känner ni igen er?)

Mitt nyårslöfte för 2011 är att inte jaga upp mig för mycket på onödiga ting, inte behöva vara alla till lags, (är alla till lags dig? Ömsesidig respekt är viktigt, men ta ständig skit behöver man inte.) vara rädd om nära och kära och framför allt, ta hand om sig själv, då är man nog en lyckligare människa som automatiskt är mer trevlig och ha och göra med.... 
Med sammanfattade ord: Ta livet som det är och se positivt på saker och ting! (Puh, kan bli svårt ibland, speciellt en gång i månaden...)

Elliot har fyllt år (9 år, stora grabben!) och vi ska idag ha Gunnarsson-släktet på eftermiddagsfika/kalas.
Håkansson-släktet var här i torsdags och det gick i legos tecken. Lite Victoria Secret på tv, (Hmm, Kenneth sneglar lite mot tv:n istället för legot....) lite Buzz och såklart en massa skratt.

Bestämmer sig Elliot för att ha barnkalas ("-man behöver inte det när man börjar bli stor")(!?) funderar vi på att bjuda Tonny. De är ungefär jämngamla, har samma humor och han skulle kunna få låna clownkläder sen hade vi kunnat lämna bygget... :D :D :D Fast undra om huset står kvar då? Nää, ingen bra idé, den glömmer vi snabbt igen.

Nyår firade vi hos Camilla och Roger.
Jag låter bilderna tala tillsammans med ett lite rim.


Mycket mat,


mycket dryck,


mycket jobb för vissa,


Inte ett foto på Rogge! Var han och pissa?

X

Susan och Kenneth stämmer in i sång,
(eller pratade de i mun på varandra? ;-))


Tack allihopa för denna gång!


Ett speciellt stort tack Camilla och Roger för en underbar kväll och
GOTT NYTT ÅR ALLA GOA VÄNNER!

P.S. Rogge, jag hoppas disken betalade sig och du fick vad du önskade dig som en ny start på året! D.S.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar