lördag 8 januari 2011

Ett försenat Grattis Lill-Plutten!

Min "första" bebis har fyllt 18 år!
Var tar tiden vägen?
Tänk när jag sprang runt i Anns lägenhet och checkade av allting och skrev listor på vad som behövdes köpas in inför nedkomsten. :D
Blöjor hemma? Check. Rumpsalva och talk? Check. Täcken, filtar till barnvagnen? Check. Amningskupor? Och så fortsatte det...
Jag minns att jag skrev upp bebisborste på inköplistan och Ann satt lugnt i soffan och bara log....
Bebisborste? Ja, med det hårmängden killen har och alltid haft, kan man kanske ana lite sierska i mig, men det var nog bara ett sammanträffande.

Mitt beteende kan nog förklaras med att jag var ganska känslomässigt involverad. Varför vet jag faktiskt inte men det var nog för att jag höll nog också på att bli "stor" och jag tillbringade mycket tid hos Ann och Ingemar vid den tiden. Det var tom. så illa att jag inte tyckte om tomater vid den tidpunkten och doften av rostade mackor får mig fortfarande att må lite illa idag. Jag äter rostat bröd ibland men jag håller oftast andan i näsan, för det luktar inte gott...
Det var ganska jobbigt minns jag, för jag arbetade med Lena vid den tiden och hon hade noja på rostad macka med jordnötssmör till frukost, precis som hennes hund Jippe..... Kanske därför? Det luktade och smaskades där inne i fikarummet, syrran och hunden. Huu :D :D :D

Tim kom en julafton 1992 ungefär samtidigt som Kalle Anka var på tv. Jag minns att jag satt på BB och tittade men jag tror aldrig att såg färdigt programmet. Det var ett töcken den julen. En omskakande härlig jul som jag aldrig trodde skulle kunna bräcka någonting. Tills 4 år senare när Linnea hade bråttom ut. Men det är en annan historia i min lilla Volvo 343:a. :)
Sen har jag fått egna ungar och det är faktiskt större än alla mina systrars barn, men Tim är och förblir ändå min "första" bebis på något konstgt vis.

Så hipp hipp hurra, ett försenat grattis till lilla Tim idag!


//MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar