lördag 25 december 2010

Tomten kom aldrig.

Nej, han kom aldrig, men det var ändå okej. Klapparna var där redan under granen och Lippan och Sanna hjälpte gärna till att dela ut. Även Yoga fick en klapp men hon försvann fort när hon väl fick tänderna i den.

Vi firade jul i ett vitt Hörentorp och det var jättemysigt och trevligt. Mycket mat men ändå inte överdrivet mycket, fast visst blev man rund och stinn och många knäppte upp byxor och skärp. :D
Det var bara Lena som var smart och hade gummibandbyser.
Efter maten hade vi julaftonshöjdpunkten. Nej, inte Kalle Anka, inte tomten, utan julklappsspelet.
Det är en tradition vi har varje år och den utvecklas lite också för att utöka leken lite då vi har så jäkla roligt. Detta året spelade vi om de öppnade paketen också. Mycket skratt och mycket kamp om de två tomtarna och VI VANN!!!!
Öhh, jag menar Filippa.
Vi blev anklagade för familjestrategi, men vad tusan satt Åsa och viskade till Thomas om?
-Ta tomten, ta tomten!!!!!
Bah, strategi my ass, helt plötsligt ville Boysen och morfar också ha dem!
Bara för vi, förlåt Filippa, vann blev vi anklagade för fusk. Dåliga förlorare vill jag istället påstå.
Men jag är inte den som är den, ni är alla hjärtligt välkomna hem och titta på dem när de nu pryder Lippans rum.
För att röra på oss lite körde vi lite Wii.
Åsa har ett "litet" problem gällande Guitarr Hero, så efter samma låt som aldrig blev färdigspelad gång på gång, lyckades vi övertala henne att släppa gitarren. Vi lämnade kvar en gitarr plus två spel så hon kan träna en annan dag... Stackars Thomas..... Undrar om han får se sina Western filmer nu under jul. :)

Lite vattenskidor, bowling och pilbåge blev det istället. Alla var med och Sandra höll protokoll, fast hur det blev med det vete tusan. Rycket spred sig att hon var nog inte riktigt att lita på... Hmm, det där med familjestrategi kanske ska diskuteras igen????
Vi var dock olika bra på olika saker men stilpoängen går till mormor som verkligen levde sig in i sin roll som vattenskidåkare. Tungan rätt i mun?
En härlig jul som slutade med två sovande barn i soffan och en julklapp till Åsa och Thomas från oss : tack för idag, kommer att pryda Hörnetorp tillsammans med nya kulor då de andra blev uppkäkade....

5 kommentarer:

 1. HoHO! Vart tog dagens citat vägen, du vet det där om kulorna..../Åsa

  SvaraRadera
 2. Det är bättre med batterier för då vibrerar det. Julaftons citat av Mona Malm/ Thomas

  SvaraRadera
 3. Vem fanken lurade mig att dricka den där räliga snapsen? :D Det var den som talade, inte jag. Och jag kan tillägga att det var väl ingen som visste vad de där extramojängerna på Wii-kontrollerna igentligen heter, men alla visste vad jag menade.... :D

  SvaraRadera
 4. Har övat ett tag på guitarrhero. Undrar bara vad en gitarr kostar?
  Nuvarande är i två bitar //Thomas

  SvaraRadera
 5. Tack för en rolig kväll. vi sess o hörs
  // Lena

  SvaraRadera