fredag 24 december 2010

Snön ligger tung på taken, endast tomten är vaken...

GOD JUL GOTT FOLK!!!!

Och jag har lyckats få igång min synkning mellan mobilen och mailen!!!
Vilket dilemma jag har haft.
Jättekul att få sina mail i mobilen men de dök ju aldrig upp i datan!
Var fanken tog de vägen?
Därför har det varit lite jobbigt då alla våra foto läggs på vår stationära data på extra-hård disken och jag brukar maila över foto till den bärbara datorn. (Där jag oftast bloggar ifrån och leker med photoshop-bilder.) Det innebar en massa bilder i mobilen som jag inte kunde nå via den bärbare....
Suck, tekninkens baksida. Får kanske inse att man börjar bli till åren. :D
En annan baksida är att jag inte är van vid nya mobiler.
Jag ber tusen gånger om ursäkt till alla som jag har ringt utan att säga något. (Framför allt Maria som jag nog har terroriserat minst 3 gånger!) För jag visste inte att jag ringde, det är ju bara en pekfinger på fel plats.....
"-Kolla här" och så ringer man..... (skäms) Och sen svarar man på sms i både stora och små bokstäver, man skulle kunna tro jag var full. (Lite lurig var jag nog under fötterna dock efter julfesten....)

En del har hänt på Malma-fronten, vi har varit hos Anna och Claes och tittat på koi-bebisar som inte är bebisar längre knappt och käkat en underbart god middag. (Tack hjärtat!)
Anna har också en förkärlek till pyssel som jag och gör otroligt fina nissar. Lite bilder:Kanske dags för vernisage? Varför inte koi i trolldeg? Då kan vi ha visning i sommar på en koiträff? ;-)

Anna och Claes passar också Dexter nu över julen och vilken härlig boxerkille! Bara 9 månader och så otroligt härlig och lugn. Man kan inget annat än bara älska denna hund!


En annan rolig sak som har hänt är att jag fick ett brev från en förening i Stockholm. Inte vilken förening som helst, Lasse Berghagen, Loa Falkman, Willie Crawford, Erik Lallerstedt, Lars-Gunnar Björklund, Björn Ulvaeus m.fl. snubbar ville ge mig ett stipendium för att uppskatta och belöna mitt skådespelararbete som jag ger genom mina scenframträdanden!

Jag försökte googla upp gänget, vilket inte var det enklaste och jag hittade endast ett telefon nummer. Jag ringde så klart och kom till en växel som försökte koppla mig vidare, men tyvärr var där ingen som svarade. Hon undrade om hon skulle lämna ett meddelande och jag drog historien kort och jag kom fram till att det förmodligen skulle bli svårt att få tag i någon lille julafton. Därför valde jag att skriva ett brev istället och jag tackade så hjärtligt men sa även att jag inte kunde ta emot ett stipendium p.g.a mina saknade skådespelartalanger. (?) :D
Jag skrev även att jag gör vad jag kan för att underhålla mina nära och kära men jag såg helst att pengarna gick till rätt tilltänkt person och bad dem hitta rätt adress till rätt person. Jag önskade dem alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och samtidigt gratulerade jag Mona Malm-Wahlman som var den riktiga stipendiemottagaren.
Frågan är om utbetalningsavin redan är skickad (det var därför jag försökte ringa) men skulle den dyka upp i min snygge koi-brevlåda får jag helt enkelt skicka tillbaka den också.
Tack för ett gott skratt och det är inte alla som kan skryta med att ha "kontakt" med dessa stora och kända herrar! Jisses vad morsan blev impad när hon såg brevet.....
(Lasse, du skulle bara veta hur duktiga mina barn är på att sjunga En kväll i juni.....)

Snart bär det iväg mot Hörnetorp för julfirande, vi hörde tomten skulle dit, så vi ses och hörs och gör inget som jag absolut skulle gjort.....
Jag lär blogga igen men omifall tiden sticker iväg önskar jag alla:

 //MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar