onsdag 29 december 2010

Bor tomten i Eslöv?

En busig tomte kom till Eslöv på juldagen till Elliots lycka.
Han tror på tomten säger han, fast han tror inte på dem som klär ut sig... (?)
Han visste vem som var där under masken....
Men han var lycklig ändå för han vill verkligen att tomten skulle komma och dela ut paketen. Han var så angelägen av att göra som tomte ville, så han tom sjöng Lille katt för honom när tomten bad om det.
Stackars Tomte, som knappt fick luft för sin astma pga det fjuniga skägget.
Ibland är man nog lite lat som vuxen och tänker att det där med att gå ut och köpa tidningen är för småbarn, men jag vill faktiskt påstå att det sitter lite tradition i det där med -HOHOHO, finns det några snälla barn?
Inte bara 9-åriga killar uppskattar skådespelet utan även vi gamla.
Ett stort tack för att du ställde upp och ett stort tack till Tonny som inte försökte hångla upp tomten. :D
(Man vet aldrig vad den snubben hittar på...)
Även ett jättetack för julklappspengarna som kvickt shoppades loss på på tv-spel och kläder.
(Gissa vem som köpte vad.)

I söndags var vi vuxna och lekte.
Gocart och bowling på Lucky Bowl i Höör.
Även om filmen grundligt gicks igenom av Jens, blev det tyvärr endast en silverpeng. Lelle tog hem förstaplatsen och fick det fulaste pris någonsin: en begagnad bowlingkägla skrivet med rosa överstryknings penna. Jag har en känsla av att även Lelle gick igenom filmen i smyg...


Underdoggen var Mackan som tog bronspengen och briljerade ett tag i bowlingen med 5 striker i rad, fast bana 3 var överlägsna gentemot bana 1 och 2 som precis lyckades få strax över 50 poäng var. (Kanske inte alla, men jag i alla fall) :)
Jag måste till mitt försvar säga att jag hade snabbare varvtid på gocarten än Stefan, fastän jag körde i högklackat (tänkte inte riktigt där...) för han bankade skiten av mig på bowlingen. (Han är faktiskt ganska duktig, men schyyyys, säg inget till honom, han blir så mallig.) Jag var nog trött i armarna efter mina snabba varv i gocarten.
Tack allihopa, Visningsbyns-gänget, Syrran med bihang och Bönnerna på landet, för en trevlig kväll och hoppas vi gör om det igen med kanske andra aktiviteter!

/MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar