fredag 5 november 2010

Varför inte prova?

Hemsida, forum, facebook, iphone, (fast jag har ingen sån där modern telefon, men glor ständigt i gubbens så fort det piper.) man lever i datorvärlden näst intill dygnets alla vakna timmar. Så varför nöja sig med det?
Därför tänkte jag prova på att blogga också.

Det har blivit ett sätt att hålla kontakt och koll på varandra, läste på syrrans blogg att de hade köpt ny bil (vad för sort= vilken färg?) och hon hade varit på Ullared och kollat på Ola-Conny. Massor med nyheter som man inte kan vara utan, eftersom man är född nyfiken.

Precis som Socrates citat:


Lagom kaxigt.... Det är som jag sa till Stiffe en dag i bilen:
Jag är tillräckligt smart att förstå att jag är korkad ibland. 


Godnatt på er, klockan är 22:00 och det betyder säng.

2 kommentarer:

  1. Hej och välkommen till bloggvärlden, det ska bli kul att följa dig och din familj, ska titta in dagligen. Lycka till syrran!!
    Kramar från Storasyster

    SvaraRadera