måndag 8 november 2010

Var det halstabletterna?

Ont i halsen.
Inget vanligt ont i halsen, utan konstigt ont i halsen.
Känns tjock och konstig och jag vill äta eller dricka något hela tiden, för det river bort det onda.
En god idé tyckte jag, för att stå ut med arbetsdagen.
Tills jag insåg att jag ätit för många halstabletter.
Nu sitter jag här med ont i både hals och mage.
Så nu är jag inte bara tjock och konstig i halsen, utan i magen också.
Mög!
Ska nog gå och lägga mig tidigare än vanligt ikväll och försöka sova bort det onda, både här och där.

Postlådan klar.
Nu väntar projekt vinterbehandling för att se hållbarheten.
Fast det får bli till helgen, det är ju mörkt när man cyklar iväg på morgonen och mörkt när man kommer hem.
Tror inte Stiffe uppskattar om jag står med pannlampa och reflexväst vid brevlådorna en kväll.


Love, "Mr Lover", är inte så älskad just nu och han ger inte så mycket kärlek heller.
Nej, han bråkar med någon kattgranne och har stora rivsår. Örat har verkat läka ihop igen som tur är, men sur som bara en katt kan vara, är han. Så nej, han får igenligen inte vara på köksbordet, men just nu har vi inte sett det. Ett jäkla humör har han om han har ont och är sur.
Fast han är rätt söt och gullig när han är hungrig och det blir oftare och oftare nu när det börjar bli kallt. Jag förstår igentligen inte varför. Det är ju inte nu han behöver energin. Han ligger bara och fläker sig i soffan eller sängen om han inte är ute och slåss och det är tack och lov inte ofta. Vi får nog hålla lite koll på födointaget, förra vintern kom han knappt ut och in i kattluckan.
Det räcker med att Kondo försöker ta sig ur när fina flickor är på besök:

Visst är Stina underbar. En sådan hund skulle jag vilja ha. Pappa Göran lika så, eller hur?

Och en ny lucka gick det att köpa, så vi slipper frysa i vinter....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar