lördag 27 november 2010

Hej du vinterland!

Nu har Kung Vinter kommit till Skåneland.
Massor med snö, vitt och vackert och första advent imorgon, så julstakar och julstjärnor ska upp!

Mätt och trätt efter god mat hos syster Lena och ett försenat GRATTIS till Sanna! Tack för en trevlig kväll!
Vi blev lite nostalgiska ikväll och satt och skrattade åt tokigheter sen vi var små och kom även osökt in på tokiga saker vi gjort när vi inte var så små längre.
Jag har nu insett att blogg-syrran platsar i en förmildrad version av Jack Ass-gänget!
Även som liten utmärkte hon sig för att testa på saker som cykla på is, nagelack på ögonlocken, "musmangel" på lekplatsen, klippa hår och mun på dockor, listan kan nog göras ganska mycket längre, men detta har fortsatt i vuxen ålder. Varför lukta i klorburken tex? Vem får bara för sig att göra en sådan sak?

Vissa likheter har vi systrar fått, lite vimsiga och en viss förvirring var vi har saker känns igen på oss alla, och 50% (vi är fyra) har ett fruktansvärt dåligt lokalsinne. Att man inte hittar till Lund och får fråga var vi ska på en bensinmack närmare Malmö, kan vara lite pinsamt. Eller att ens kära familjemedlemmar slår vad om, var jag befinner mig när jag kör hem från Öland med Sandra och barnen. Vinnaren blev syrran som hävdade att jag skulle svara: Jag vet inte! Sant men tragiskt och Sandra hade jag inte mycket hjälpa av....tänkte hon på sina slibbar tro? :)
Som tur är finns det GPS nu för tiden, om man kommer ihåg att ta med den dvs......

Jag har pysslat vidare. Snart är de jul och lite fiskar i granen måste man ju ha!


Trevlig kväll på er alla!

1 kommentar: