lördag 6 november 2010

Första cupen för tjejerna.

Första cupen för tjejerna och jag har blivit en officiell fotbollsmorsa! Är nu med i föräldraföreningen och hade hand om korvköpet idag till tjejerna. Hur gick det då? Jodå, alla fick korv och läsk och tjejrna spelade sina fyra matcher. Stolt som en tupp är jag över min tös fastän det gick lite trögt på målfronten för laget, men tjejerna  blev bättre och bättre för varje match och det är det som räknas. (Även lite stolt över korvfixandet och kvittohanteringen.)
Lite fundersam och avvaktande precis som sin mor, men söt är hon! (Jag är lite blyg ibland, även om du inte tror det Per Lindqvist: alias Perla :D)

Jag har idag också satt upp en homemade välkommen-skylt på grinden. Mr B fick pryda den.

Jag har gjort några till, Demi Filippas kohaku och Dragonfly, Koigalenforumets ansikte.


Åhh, maten är klar. Nu blir det film och soffläge!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar