torsdag 11 november 2010

Förkyld...

Idag är jag hemma från jobb. Det är inte likt mig, men det var tufft igår. Det är inte bara hals, näsa och ögon som blir drabbade när man är groteskt förkyld, utan även hjärnan. Till vissas glädje på jobb. Ja, jag gjorde fel och jag hoppas jag gjorde hans eftermiddagsskift lyckligare än vanligt. :D Är lite nervös att allt annat jag gjorde igår kanske också blev tokigt... Håller tummarna att så inte är fallet.
Vad händer igentligen när man är förkyld?
Händer och fötter iskalla medan resten av kroppen är svettig, men man fryser ändå.
Och var kommer all vätska ifrån?
Ögonen rinner, snoken rinner och man hostar upp olustiga saker.
Det måste vara allt detta som invaderar hjärna först och behöver komma ut.
Är det därför huvudet ofta känns tungt vid förkylning?
Är förkylning igentligen en allvarlig sjukdom? Eller har jag lyckats dra på mig en manlig variant av förkylning?
För två toarullar är förbrukade och näsan röd och öm. Ögonen svullna och chansen att Joey Tribbiani skulle säga -How yoooou doing? är nog låg.
Det är synd om mig!!!!!!
Har zappat mig igenom Tv4 morgontv, SVT:s morgontv, Rachel nånting, Ellen, Providence, Biggest loser och klockan är inte två ens och nu är det Oprah. Jag har säkert missat något för slumrat till har jag gjort ett par gånger. Men min kulturella dos är fylld sedan länge och jag orkar inte ens sätta på en film....
Det är nog bara att vänta på bättre tider och hoppas Stiffe köper hem lite nässpray så jag kan få luft igen! Buhuhu.

1 kommentar:

  1. Din stackare, låter som om en karl var sjuk.....
    I alla fall krya på dig//Bloggsyrran

    SvaraRadera